- Om oss -

Svenska Arbetsmiljögruppen

Vi brinner verkligen för det här området och även om vår arbetsmiljö är vår kärnverksamhet är vårt åtagande så mycket större!

Vi erbjuder tjänster som stärker och förenklar företags verksamhet i vardagen och bidrar därmed till minskad sjukfrånvaro och ökad lönsamhet. Vågar du vänta?

Vår egen företagskultur…

…genomsyras av tanken att varje medarbetare, oavsett arbetsuppgift, ska ge dig som kund högsta möjliga service och vara uppmärksam på just dina specifika önskemål och förutsättningar. Våra kundundersökningar visar också att kontakten mellan våra kunder och våra anställda får mycket höga betyg. Allra mest värdesätter kunderna kommunikationen med våra professionella och inspirerande KMA-samordnare. De finns där för att ge just ditt företags personal utbildning och support.

Tillsammans skapar vi en trygg och hälsosam arbetsplats med ordning och reda. Det tycker vi både är roligt och viktigt. Vill du prata arbetsmiljö med oss? Ring vår kundtjänst på 033-140600 eller skicka ett mail till info@samg.se så ringer vi upp!